I TROBADA D'ASTRONOMIA DELS PIRINEUS

En aquesta pàgina podreu trobar la següent informació:

 

  • FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS 

o       Omple el formulari de sota.

  1. La inscripció no és obligatòria, però us ho agrairem. Ens serà molt útil per a fer una bona planificació.
  2. Els menjars i els allotjaments al refugi o a d'altres indrets de la zona seran al vostre càrrec, tant les reserves com el cost (recordeu mencionar que aneu a la trobada astronòmica si us allotgeu al refugi de sant Joan)
  3. Si voleu compartir algun dels àpats amb nosaltres ho haureu de marcar al formulari i així podrem fer la reserva del restaurant amb  temps (es pagarà directament als restaurants) Els preus dels menjars els tancarem uns dies abans de la trobada (intentarem que siguin el més econòmics possibles)
  4. La samarreta commemorativa (10 euros)  és un record de la trobada i no té ànim lucratiu. Els diners de la venda seran per a organitzar la trobada.
  • INFORMACIÓ DELS ALLOTJAMENTS DE LA ZONA

Al refugi de Sant Joan podreu trobar tot el necessari per a passar el cap de setmana a un preu asequible (habitacions, càmpimg per a tenda o caravana, restaurant per a esmorçar, dinar i sopar, etc.) Consulta aquí la pàgina del refugi.

*Recordeu fer la reserva amb prou temps per a no quedar-vos sense lloc si voleu habitacions al refugi.

LA ZONA DEL REFUGI ÉS UN ENTORN NATURAL PRIVILEGIAT ON PODREM GAUDIR DEL CEL I DE LA NATURA A 1800 metres.

INSCRIPCIONS OBERTES

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (1 PER PERSONA) LES ACTIVITATS SÓN GRATUÏTES. ELS ÀPATS I ALLOTJAMENTS ELS HEU DE GESTIONAR VOSALTRES I SÓN AL VOSTRE CÀRREC. US PODEU INSCRIURE I SI MÉS TARD NO PODEU NOMÉS CAL QUE ENS HO DIGUEU.