QUÍ SOM?

L'Agrupació Astronòmica de la Seu d'Urgell és una entitat privada sense afany de lucre, fundada l'any 2004 i d'àmbit d'actuació circumscrit a Catalunya, que reuneix els aficionats a l'astronomia i ciències afins, a la que poden pertànyer tant els principiants com els aficionats més experts, units tots per una mateixa inquietud. 

L'objectiu de l'AASU és clar: apropar el món de l'astronomia als ciutadans de la Seu, l'Alt Urgell, Catalunya i la resta de l'Univers alhora de fomentar el màxim possible aquesta fascinant ciència. 

Les activitats que es realitzen són, bàsicament, la divulgació de l'astronomia utilitzant tots el mitjans possibles i la potenciació de l'observació pràctica en tots els àmbits a l'abast de l'astrònom amateur. A més de dur a terme una important tasca divulgativa, l'AASU ofereix als seus socis uns mitjans materials i uns serveis d'informació propis, sinó que proporciona la possibilitat de participar activament en les diferents tasques pròpies de l'aficionat a l'astronomia. Volem encoratjar tothom que tingui interès per l'astronomia que faci un pas endavant i contacti amb nosaltres per gaudir junts d'aquesta afició tant enriquidora.